Activities

Joint Congress and Exhibition
Milk and Food Science, Analytics, Processing
22 – 23 September 2016, Bonn

 Joint Congress and Exhibition Milk and Food Science, Analytics, Processing

Venue

Gustav-Stresemann-Institut e.V.
Langer Grabenweg 68
DE 53175 Bonn
Telefon: +49 228/8107-221
Telefax: +49 228/8107-198
www.gsi-bonn.de

Gustav-Stresemann-Institut e.V.


Scientific Committee

  • Thomas Berger
    Head Food Safety Division, Agroscope Liebefeld Posieux, Bern
  • Prof. Dr. Knut Heller
    Kiel
  • Prof. Dr. Jörg Hinrichs
    Universität Hohenheim
  • Univ. Prof. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Wolfgang Kneifel
    boku Wien
  • Prof. Dr. Ulrich Kulozik
    ZIEL TUM München
  • Prof. Dr. Jürgen Schreznmeir
    Vorsitzender der Gesellschaft für Milchwissenschaften
  • Prof. Dr. Holger D. Thiele
    IFE Institut für Ernährungswirtschaft, Kiel
  • Dr. Thomas Westermair
    muva Kempten
  • Prof. D. Lazlo Varga
    Vizepräsident der Gesellschaft für Milchwissenschaften
  • Dr. Peter Zangerl
    Head Mikrobiogie, BAM Rotholz, AT

Draft Program

available March, 01. 2016